In de eerste week van oktober (30 sept. tot 4 oktober 2024) vieren we de jaarlijks terugkerende week van de educatieve professional. Wij vinden dat alle (aankomende) professionals die werken in de kinderopvang, onderwijs en jeugdzorg het verdienen om in het zonnetje gezet te worden en daarom reserveren wij samen met het Graafschap College een hele week voor betekenisvolle en leuke activiteiten. Vier jij het met ons mee?

Kennissessies

Woensdag 2 oktober

Locatie: Graafschap College (Kennedylaan)

In korte tijd bijgepraat worden door een expert in een specifiek onderdeel van het educatieve en/of pedagogische vakgebied? Volg op 2 oktober twee inspirerende kennissessies.

Programma:

18.45 uur maaltijd (vooraf aanmelden) en inloop
19.15 welkom en plenaire start
19.30 uur start kennissessie 1
20.15 uur wissel
20.30 uur start kennissessie 2
21.15 uur einde van de avond

Weet jij een goed thema of wil je zelf een kennissessie verzorgen?
Vul dit formulier in: Inventarisatie kennissessies.

Het onderwijsgesprek

Donderdag 3 oktober 2024

Locatie: Het Ampion

Tijdens de week van de educatieve professional vieren we het prachtige vak van leraar met een speciale editie van Het Onderwijsgesprek in het Amphion. We zijn van plan er een feestelijke avond van te maken, waar iedereen vol energie en trots op zijn werk vandaan komt. Het onderwijsgesprek is ‘edutainment’ voor onderwijsprofessionals: van leerkrachten en docenten tot bestuurders, van PO tot hbo. 

Sprekers zijn Dimitri van Dillen, leraar van het jaar (MBO) en Lieke Brugman, leraar van het jaar (VH). Het thema is de digitale toekomst van het onderwijs. 

Voorafgaand aan het onderwijsgesprek is er een gezamenlijke maaltijd voor medewerkers van het Graafschap College en Iselinge Hogeschool. 

Live podcastopname: Kinderboekenweek

Maandag 30 september

Locatie: Iselinge Hogeschool

Live op Iselinge Hogeschool wordt de nieuwste podcastaflevering van Het Schoolplein opgenomen. En jij kunt erbij zijn! Het wordt een heerlijk feest voor alle boekliefhebbers. Want deze aflevering staat in het teken van de kinderboekenweek die op 2 oktober van start gaat. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar is Lekker eigenwijs, een leuk thema. We verkenden met elkaar en met onderwijsprofessoinals waarom deze verhalen zo belangrijk zijn!